IBISTAND CB SRL

26635481


Detalii companie
Denumire firma IBISTAND CB S.R.L.
C.U.I. 26635481
Nr. Înmatriculare J15/128/2010
CAEN 5630
Data înfiinţării 11.03.2010
Stare companie 1048 - funcţiune

Ai acces la o multitudine de informatii despre aceasta companie prin crearea unui cont gratuit.

Descriere

Firma IBISTAND CB SRL, CUI 26635481, a fost înființată la data de 11.03.2010 și are ca obiect principal de activitate codul CAEN 5630 - Baruri şi alte activităţi de servire a băuturilor

Informatii Contact
Adresa sediu Str. PRINCIPALĂ 149 **** ?
Oras / Sector Gura Ocniţei
Judet DIMBOVITA
Tara Romania
Indicatori companie (RON)
An CAEN Cifra Afaceri Profit Net Datorii Active Imobilizate Active Circulante Capitaluri Proprii Angajati (nr.mediu)
2024 5630 0 0 48 545 603 10 591 -37 351 0
2023 5630 0 0 48 545 603 10 591 -37 351 0
2022 5630 0 0 48 545 603 10 591 -37 351 0
2021 5630 0 0 48 545 603 10 591 -37 351 0
2017 5630 0 0 48 545 603 10 591 -37 351 0
2016 5630 0 0 48 545 603 10 591 -37 351 0
Cifra de afaceri vs Profit
Capitaluri Proprii
Datorii
Intrebari frecvente
  • In anul 2024 compania IBISTAND CB SRL a avut un total de 0 angajati

  • Cifra de afaceri inregistrata de IBISTAND CB S.R.L. in anul 2024 a fost de 0 RON, iar profitul net 0 RON

  • Activitatea principala a companiei IBISTAND CB S.R.L. este Baruri şi alte activităţi de servire a băuturilor

Companii cu acelasi cod CAEN

Denumire firma C.U.I. Nr. Înmatriculare
MAGIC DRINKS & FOOD S.R.L. 49422857 J5/149/2024
BARKAN & NARIN S.R.L. 49721425 J13/775/2024
AUTOSAD MOLDOVA S.R.L. 50314468 J22/2179/2024
BARLINK S.R.L. 50300993 J12/2995/2024
NICOFLOR CAFFE S.R.L. 49546987 J5/375/2024
BAB AL YEMEN S.R.L. 49007982 J22/3329/2023

Companii din aceeasi localitate

Denumire firma C.U.I. Nr. Înmatriculare
ASIGURĂRI FLAVIU S.R.L. 34835634 J15/504/2015
REBPIQ CONSTRUCT S.R.L. 34849575 J15/512/2015
DOVI-MAR MIHAELA S.R.L. 34735589 J15/444/2015
MIVAMIVAS S.R.L. 35623915 J15/168/2016
AMI DEVELOPMENT SOFTWARE S.R.L. 35492666 J15/90/2016
DUŢĂ PROFESIONAL S.R.L. 35872665 J15/373/2016